Tisztelt Érdeklődő!

Vállalkozásunk a régi 33-as és 45-ös fordulatszámú fekete bakelitlemezek, orsós szalagok és magnókazetták mai, korszerű formára való átmentésével is foglalkozik.

Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal!

A hozott korongot, orsós szalagot vagy kazettát beolvassuk a számítógépbe.
Ha csak idáig kéri a munkát, választhat, hogy milyen adathordozón szeretné elvinni: CD, winchester, USB-s eszköz (kártyaolvasó, pendrive).
Kérésére a lemezt, orsós szalagot, kazettát számokra is bontjuk. Ebben az esetben, ha meg van adva a számok hossza, olcsóbban vállaljuk a bontást, mintha nekünk kell megkeresni a számok határait.

A digitalizált zenén nem végzünk semmiféle utómunkálatokat. Ha erre van igény, úgy ezt külön díj ellenében vállaljuk. Csodát nem lehet tenni: a hanglemezen, szalagon, kazettán lévő sercegést, zajt, recsegést, pattogást stb. nem lehet nyom nélkül eltüntetni, legfeljebb csökkenteni, de persze ez a zene (felvétel) minőségét is módosítja, azaz abban is módosít. Ezért nem biztos, hogy minden esetben érdemes belenyúlni a felvételbe.

A felvételeket WAV formátumban írjuk fel a merevlemezre. Ebből készítjük a CD-t. Igény esetén akár MP3-as formátumban, vagy bármilyen más zenei formátumban is átadjuk a Megrendelőnek a kért lemezt vagy számokat.

3-nál több hanglemez (kazetta, orssós szalag) megrendelése esetén 15% árkedvezmény! 10-nél több hanglemez (kazetta) rendelése esetén 25% árkedvezmény.

Áraink:

hanglemez (kazetta, szalag) megkezdett percenként 20 Ft/perc

számonkénti felár
(amennyiben adott a szám hossza):

20 Ft/szám
számonkénti felár
(amennyiben ismeretlen a számok hossza):
40 Ft/szám
adathordozón való elvitel 200 Ft/alkalom
CD-re írás anyag nélkül 400 Ft
CD-re írás anyaggal együtt 600 Ft
MP3 fájl írás zenei percenként 10 Ft/perc

 

letölthető számítóképlet (XLS fájl) az ár meghatározásához
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:
info@palasthybt.hu
20/9892-759